Omwonenden wandelpad Meerkerk tevreden

Wethouder Christa Hendriksen (met gele jas) en enkele buurtbewoners maken een korte wandeling na de opening van het wandelpad Broekseweg-Zouwendijk. Foto: Peter Verbeek
March 04, 2020
251 keer bekeken

Op de A27 tussen het knooppunt Hooipolder en Houten staan automobilisten vaak in de file. Rijkswaterstaat verbreedt de A27 om de doorstroming te verbeteren. Zo verminderen we de files en het sluipverkeer in de regio.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u op de nieuwsbrief

 
 

Omwonenden van het wandelpad Broekseweg-Zouwendijk in Meerkerk zijn dik tevreden. Zij kunnen na de vernieuwing van het pad veilig hun hond uitlaten of een rondje hardlopen.

Gemeente Vijfheerenlanden vernieuwde het wandelpad in het najaar van 2019. De landweg ligt parallel aan de A27 en werd vooral door boeren gebruikt. De gemeente Vijfheerenlanden en Rijkswaterstaat trokken samen op. Daardoor is bij de renovatie al rekening gehouden met de toekomstige verbreding van de A27. Wethouder Christina Hendriksen en enkele inwoners van Meerkerk namen het nieuwe recreatieve wandelpad op maandag 10 februari officieel in gebruik.

Images

Twitter

Cookie settings