Inspectiewerkzaamheden brengen staat snelweg in beeld

Verkeer op de snelwegBij de inspectie wordt gekeken naar de staat van het asfalt, de geleiderails, bermen, verlichting, portalen, vluchtdeuren en geluidschermen. Foto Studio Retouched
26-04-2023
1600 keer bekeken

24 april 2023 start aannemerscombinatie ALSÉÉN met inspectiewerkzaamheden van de snelweg A27 op het traject Everdingen – Hooipolder. Bij deze inspectiewerkzaamheden worden de snelwegen A27 en A59 bekeken en maakt de aannemer een inventarisatie van de huidige staat van deze snelwegen.

De werkzaamheden duren tot in de zomer van 2023.

Compleet beeld

De aannemer voert deze werkzaamheden uit om een goed en compleet beeld van de genoemde snelwegen te krijgen. Hij heeft dit nodig, omdat hij vanaf oktober 2023 verantwoordelijk wordt voor het dagelijks beheer en onderhoud van de snelwegen op het traject Everdingen-Hooipolder. Bij de inspectie wordt gekeken naar de staat van het asfalt, de geleiderails, bermen, verlichting, portalen, vluchtdeuren en geluidschermen. 

Enige hinder 

Om de werkzaamheden uit te voeren, rijdt en stopt de aannemer kortstondig (15-30 minuten) op de vluchtstrook.  Dit gebeurt tussen 10 en 15 uur met een herkenbare werkauto. Zo nodig worden voor een korte duur de rechterrijstrook en vluchtstrook van de A27 en A59 afgesloten om de werkzaamheden veilig uit te voeren. Dit doen we alleen ’s nachts om de hinder voor weggebruikers te beperken. We vragen weggebruikers om de signalering en instructies ter plaatse op te volgen. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen